Meer over Marja

Voor een positief beeld

Het allerleukste aan zakelijke fotografie is dat ik bij anderen ‘in de keuken mag kijken’. Ik ontmoet veel mensen en leer daar van. Door altijd op locatie fotoreportages uit te voeren moet ik veel improviseren. Dat vergt behoorlijk wat mensenkennis, flexibiliteit en creativiteit. Ik word simpelweg blij van mijn werk!

 

De kracht van goed beeldmateriaal zit ‘m in het gevoel dat je erbij krijgt. Een goede foto drukt emotie uit. Daar ben ik met mijn camera naar op zoek: de trots van mensen op hun ambacht, de sfeer van een evenement en de kracht en schoonheid van producten. Die kern wil ik vastleggen.
Of het nu om de mensen gaat waar je mee werkt, het ambacht dat je uitvoert of de producten die je levert, het bedrijfspand of het wagenpark. Voor online en offline communicatie. Ik breng het allemaal voor je in beeld.

 

In meedenken zitten mijn uitdaging en plezier: wat is je core business, wat is je doelgroep, welke boodschap wil je overbrengen, via welk medium? Vervolgens vertaal ik dat naar positieve beelden. Om dat te bereiken breng ik mijn creativiteit, vakkennis en organisatietalent in. Om tot een goed resultaat te komen neem ik de regie bij de uitvoering van de fotoshoot. Tevreden ben ik pas als datgene wat de opdrachtgever voor ogen heeft ook daadwerkelijk in de foto’s tot uitdrukking komt. Mijn opdrachtgevers geven aan dat ze het prettig vinden dat ik mijn afspraken na kom en me goed voorbereid.

 

Mocht je in je bedrijfspand of woonkamer een blikvanger nodig hebben,
kijk dan eens op mijn website www.Comodi-Art.com.
Hier zie je iets van mijn vrije fotografie, abstract en kleurrijk. Op maat verkrijgbaar vanaf 90 x 60 cm en van diverse materialen. Ik adviseer je hier graag bij.

 

Wil je meer dan alleen foto's? Ik werk samen met een aantal communicatieprofessionals. Gezamenlijk kunnen we alle voorkomende communicatiediensten leveren.
Interesse? Bel me voor de mogelijkheden: 06-50 65 18 29.

 

Portretfoto, portretfotografie, profielfoto, profielfotografie