Meer over Marja

Voor een positief beeld

Het allerleukste aan zakelijke fotografie is dat ik bij anderen ‘in de keuken mag kijken’. In meedenken zit mijn uitdaging: aan de hand van een uitgebreid gesprek bedenk ik beelden waarmee jouw bedrijf zich onderscheid, die passen bij je identiteit en aansluiten bij je teksten. Om dat te bereiken breng ik mijn creativiteit en vakkennis in. Ik ben een kei in organiseren dus om tot een goed resultaat te komen neem ik de regie bij de uitvoering van de fotoshoot. Tevreden ben ik pas als datgene wat de opdrachtgever voor ogen heeft ook daadwerkelijk in de foto’s tot uitdrukking komt. Mijn opdrachtgevers geven aan dat ze het prettig vinden dat ik mijn afspraken na kom en me goed voorbereid.

De kracht van goed beeldmateriaal zit ‘m in het gevoel dat je erbij krijgt. Een goede foto drukt emotie uit. Daar ben ik met mijn camera naar op zoek: de trots van mensen op hun ambacht, de sfeer van een evenement en de kracht en schoonheid van producten. Die kern wil ik vastleggen.
Of het nu om de mensen gaat waar je mee werkt, het ambacht dat je uitvoert of de producten die je levert, het bedrijfspand of het wagenpark. Voor online en offline communicatie. Ik breng het allemaal voor je in beeld.

Ik ontmoet gaandeweg veel mensen en leer daar van. Door altijd op locatie fotoreportages uit te voeren moet ik veel improviseren. Dat vergt behoorlijk wat mensenkennis, flexibiliteit en creativiteit. Ik word simpelweg blij van mijn werk!

Mocht je in je bedrijfspand of woonkamer een blikvanger nodig hebben,
kijk dan eens op mijn website www.Comodi-Art.com.
Hier zie je voorbeelden van mijn kunstfotografie. In elk formaat verkrijgbaar vanaf 45 x 30 cm en gedrukt op diverse materialen of ingelijst. Ook mogelijk als toegepaste kunst op diverse producten, als relatiegeschenk of cadeau.
Ik vertel je graag over de mogelijkheden en geef vrijblijvend advies.

Wil je meer dan alleen foto's? Ik werk samen met een aantal communicatieprofessionals. Gezamenlijk kunnen we alle voorkomende communicatiediensten leveren.
Interesse? Bel me voor de mogelijkheden: 06-50 65 18 29.

Portretfoto, portretfotografie, profielfoto, profielfotografie