Creatieve en snelle bedrijfsfotoreportage

Marja is creatief in haar ideeën en de uitwerking daarvan. Ze zorgde tijdens de zakelijke fotoshoot op een door mij gekozen locatie voor een ontspannen sfeer en anticipeert prettig en goed op de voor mij wenselijke vlotte manier van werken. Kortom: een dikke pluim voor Marja! Bekijk de site van Woon Gewoon

Lisette Pouwer Makelaar Woon Gewoon Bedrijfsfotoreportage 20 februari 2019

Resultaatgericht en betrouwbaar

Marja is kordaat, doortastend, snel, betrouwbaar (afspraak is afspraak), enthousiast, oplossings- en resultaatgericht en heeft allesbehalve een van 9 tot 5-mentaliteit.
Omdat haar dochter nierproblemen heeft, weet zij heel goed wat voor lezers van ons blad interessant en belangrijk is. En heeft zij kennis in huis die een andere fotograaf niet kan bieden.
Mooi meegenomen is dat zij naast haar vakkennis en fotografievaardigheden ook nog eens een leuke, aardige persoonlijkheid heeft.
Marja, ik hoop nog lang met je te kunnen samenwerken.

Bettina van de Kar Hoofdredacteur ledenblad NVN Tijdschriftfotoreportages 10 april 2019

Op mijn gemak bij portretfotografie

Ik heb Marja leren kennen als een goede fotograaf die doorgaat tot de klant tevreden is. Marja is als persoon ook heel vriendelijk waardoor ik me snel bij haar op mijn gemak voelde en dit is terug te zien in mijn portretfoto's. Fijn!

Irene Niessink Eigenaar Irene Freyja, stresstraining en coaching Portretfotografie 18 april 2019

Een mooi resultaat

Marja Poldermans kwam voor een fotoshoot met ons team van 7 personen naar onze dierenartsenpraktijk in Coevorden. Marja heeft ons op een vlotte manier op de foto kunnen zetten zonder dat we het idee hadden dat we ons moesten haasten. Voor door ons ter plekke verzonnen ideeën voor de fotografie draait ze haar hand niet om. Het resultaat van de bedrijfsfotoreportage mag er dan ook zijn! Van planning tot uitwerking van de foto's: alles tot in de puntjes geregeld. Ik ben zeer tevreden! Bekijk de site van de Schapendokter.

Reinard Everts Dierenarts Bedrijfsfotoreportage 18 juni 2019

teamfoto bronsco

Unieke teamfoto die weergeeft wie wij zijn

"Marja had zo haar eigen ideeën over eem bedrijfsfotoreportage en hoe onze teamfoto eruit moest komen te zien. Gelukkig was ze vasthoudend en overtuigend en hebben we haar plan uitgevoerd. In de speeltuin bracht ze ons met een kabel 'in verbinding' zoals wij verbinding tot stand brengen bij onze klanten met een breed scala aan ICT oplossingen. We zijn zeer tevreden met het resultaat op onze website!" Bekijk de site van Bronsco ICT

Jan-Peter Brons Eigenaar Bronsco ICT Bedrijfsfotoreportage 17 april 2018

Een aanrader voor een ieder die meer wil dan alleen maar een foto, voor een betaalbare prijs!

Marja heeft de foto's voor onze website gemaakt. Ondanks dat er heel veel in een korte tijd moest gebeuren, heeft ze het heel vakkundig en professioneel aangepakt. Ze wist goed het overzicht en de rust te bewaren. Ze heeft het plezier in het werk en de kernpunten van de praktijk goed vastgelegd. Ook de snelheid waarmee de foto's klaar waren heeft ons aangenaam verrast. Een aanrader voor een ieder die meer wil dan alleen maar een foto, voor een betaalbare prijs! Bekijk de site van Praktijk Pietersen

Rianne Pietersen Eigenaar Praktijk Pietersen Bedrijfsreportage 2 februari 2017