Creatieve en snelle bedrijfsfotoreportage

Marja is creatief in haar ideeën en de uitwerking daarvan. Ze zorgde tijdens de zakelijke fotoshoot op een door mij gekozen locatie voor een ontspannen sfeer en anticipeert prettig en goed op de voor mij wenselijke vlotte manier van werken. Kortom: een dikke pluim voor Marja! Bekijk de site van Woon Gewoon

Lisette Pouwer Makelaar Woon Gewoon Bedrijfsfotoreportage 20 februari 2019

Resultaatgericht en betrouwbaar

Marja is kordaat, doortastend, snel, betrouwbaar (afspraak is afspraak), enthousiast, oplossings- en resultaatgericht en heeft allesbehalve een van 9 tot 5-mentaliteit.
Omdat haar dochter nierproblemen heeft, weet zij heel goed wat voor lezers van ons blad interessant en belangrijk is. En heeft zij kennis in huis die een andere fotograaf niet kan bieden.
Mooi meegenomen is dat zij naast haar vakkennis en fotografievaardigheden ook nog eens een leuke, aardige persoonlijkheid heeft.
Marja, ik hoop nog lang met je te kunnen samenwerken.

Bettina van de Kar Hoofdredacteur ledenblad NVN Tijdschriftfotoreportages 10 april 2019

Op mijn gemak bij portretfotografie

Ik heb Marja leren kennen als een goede fotograaf die doorgaat tot de klant tevreden is. Marja is als persoon ook heel vriendelijk waardoor ik me snel bij haar op mijn gemak voelde en dit is terug te zien in mijn portretfoto's. Fijn!

Irene Niessink Eigenaar Irene Freyja, stresstraining en coaching Portretfotografie 18 april 2019

Een mooi resultaat

Marja Poldermans kwam voor een fotoshoot met ons team van 7 personen naar onze dierenartsenpraktijk in Coevorden. Marja heeft ons op een vlotte manier op de foto kunnen zetten zonder dat we het idee hadden dat we ons moesten haasten. Voor door ons ter plekke verzonnen ideeën voor de fotografie draait ze haar hand niet om. Het resultaat van de bedrijfsfotoreportage mag er dan ook zijn! Van planning tot uitwerking van de foto's: alles tot in de puntjes geregeld. Ik ben zeer tevreden! Bekijk de site van de Schapendokter.

Reinard Everts Dierenarts Bedrijfsfotoreportage 18 juni 2019

Nuttige workshop basisfotografie!

Een goede camera lag al een tijd werkloos in de kast, maar de gebruiksaanwijzing was te lang en te technisch voor mij. Ik besloot een workshop basisfotografie bij Marja te volgen.

In 4 uur legde Marja duidelijk alles uit over de instellingen, basistechnieken en de uitvoering, met mijn camera als voorbeeld. Wat ook precies aansloot op mijn vraagstelling. Bijvoorbeeld over diafragma, sluitertijd, ISO, maar ook vlakverdeling, standpunt, belichting en nog veel meer. Bijzonder was dat wij aan het eind samen de tentoonstelling van World Press Photo in Zutphen bezochten. Het samen kijken naar en bespreken van andermans werk was heel inspirerend en leerzaam. Marja heeft mij nog heel wat nuttige tips gegeven.

De workshop was leuk, leerzaam, inspirerend, afwisselend en nuttig. Door zowel de technische uitleg als de tips van Marja, zijn de resultaten mooier, waardoor ik met steeds meer plezier fotografeer.

Antoinette Niese Eigenaar yogastudio Workshop basisfotografie 14 december 2018

Professional die tijd voor je neemt

We waren erg gelukkig dat Marja uitgekozen werd om portretfoto's te maken in onze showroom voor onze franchisegever Ixina Keukens, onderdeel van de internationale FBD Group. Dit omdat Marja een professionele fotograaf is die erg veel tijd voor je neemt maar ook de tijd neemt om de juiste foto's uit te zoeken en dit alles in goed overleg. Deze bedrijfsfotografie komt in een brochure over franchisenemer worden in Nederland. Ga zo door Marja! Bekijk de site van Ixina Keukens

Mark Lusing Eigenaar Ixina Keukens Bedrijfsfotoreportage 12 juni 2018

teamfoto bronsco

Unieke teamfoto die weergeeft wie wij zijn

"Marja had zo haar eigen ideeën over eem bedrijfsfotoreportage en hoe onze teamfoto eruit moest komen te zien. Gelukkig was ze vasthoudend en overtuigend en hebben we haar plan uitgevoerd. In de speeltuin bracht ze ons met een kabel 'in verbinding' zoals wij verbinding tot stand brengen bij onze klanten met een breed scala aan ICT oplossingen. We zijn zeer tevreden met het resultaat op onze website!" Bekijk de site van Bronsco ICT

Jan-Peter Brons Eigenaar Bronsco ICT Bedrijfsfotoreportage 17 april 2018

Prachtige tijdschriftfotografie

Marja Poldermans heeft een prachtig artikel geschreven over ons bedrijf Autobedrijf van As. Dit artikel is samen met de foto's, die ook gemaakt zijn door Marja, geplaatst in Viva Life (editie Apeldoorn). Daarna heeft ze nog een keer foto's gemaakt voor de Bovag-krant over ons autobedrijf (editie Apeldoorn). Marja bedankt voor je mooie artikel en je mooie foto's. Bekijk de site van Autobedrijf Van As

Cor van As Eigenaar Autobedrijf Van As Bedrijfsreportage 14 februari 2017

Een aanrader voor een ieder die meer wil dan alleen maar een foto, voor een betaalbare prijs!

Marja heeft de foto's voor onze website gemaakt. Ondanks dat er heel veel in een korte tijd moest gebeuren, heeft ze het heel vakkundig en professioneel aangepakt. Ze wist goed het overzicht en de rust te bewaren. Ze heeft het plezier in het werk en de kernpunten van de praktijk goed vastgelegd. Ook de snelheid waarmee de foto's klaar waren heeft ons aangenaam verrast. Een aanrader voor een ieder die meer wil dan alleen maar een foto, voor een betaalbare prijs! Bekijk de site van Praktijk Pietersen

Rianne Pietersen Eigenaar Praktijk Pietersen Bedrijfsreportage 2 februari 2017

Perfect!

Marja heeft bij ons foto's gemaakt van medewerkers voor op de website. Perfect! Ze is een echte vakvrouw die de persoon goed in een beeld weet te vangen, en voelt ook goed aan wat voor een type foto aanspreekt en past bij de doelstelling. En ze kijkt niet op de klok totdat het resultaat naar haar zin is.

Jurgen Hell Director & Head of YSC Netherlands Portret 2 februari 2017