Professional die tijd voor je neemt

We waren erg gelukkig dat Marja uitgekozen werd om portretfoto's te maken in onze showroom voor onze franchisegever Ixina Keukens, onderdeel van de internationale FBD Group. Dit omdat Marja een professionele fotograaf is die erg veel tijd voor je neemt maar ook de tijd neemt om de juiste foto's uit te zoeken en dit alles in goed overleg. Deze bedrijfsfotografie komt in een brochure over franchisenemer worden in Nederland.
Ga zo door Marja!
Bekijk de site van Ixina Keukens


Mark Lusing
Eigenaar Ixina Keukens
Bedrijfsreportage
12 juni 2018



teamfoto bronsco

Unieke teamfoto die weergeeft wie wij zijn

"Marja had zo haar eigen ideeën over hoe onze teamfoto eruit moest komen te zien. Gelukkig was ze vasthoudend en overtuigend en hebben we haar plan uitgevoerd. In de speeltuin bracht ze ons met een kabel 'in verbinding' zoals wij verbinding tot stand brengen bij onze klanten met een breed scala aan ICT oplossingen.
We zijn zeer tevreden met het resultaat op onze website!"

Bekijk de site van Bronsco ICT


Jan-Peter Brons
Eigenaar Bronsco ICT
Bedrijfsreportage
17 april 2018



Prachtige tijdschriftfotografie

Marja Poldermans heeft een prachtig artikel geschreven over ons bedrijf Autobedrijf van As. Dit artikel is samen met de foto's, die ook gemaakt zijn door Marja, geplaatst in Viva Life (editie Apeldoorn).
Daarna heeft ze nog een keer foto's gemaakt voor de Bovag-krant over ons autobedrijf (editie Apeldoorn).
Marja bedankt voor je mooie artikel en je mooie foto's.

Bekijk de site van Autobedrijf Van As


Cor van As
Eigenaar Autobedrijf Van As
Bedrijfsreportage
14 februari 2017



Een aanrader voor een ieder die meer wil dan alleen maar een foto, voor een betaalbare prijs!

Marja heeft de foto's voor onze website gemaakt. Ondanks dat er heel veel in een korte tijd moest gebeuren, heeft ze het heel vakkundig en professioneel aangepakt. Ze wist goed het overzicht en de rust te bewaren. Ze heeft het plezier in het werk en de kernpunten van de praktijk goed vastgelegd. Ook de snelheid waarmee de foto's klaar waren heeft ons aangenaam verrast. Een aanrader voor een ieder die meer wil dan alleen maar een foto, voor een betaalbare prijs!

Bekijk de site van Praktijk Pietersen


Rianne Pietersen
Eigenaar Praktijk Pietersen
Bedrijfsreportage
2 februari 2017



Creatief, efficiënt en gepassioneerd

Marja is niet alleen uitvoerend sterk, ze denkt ook heel creatief mee over de invulling van onze opdrachten. Bij portretfoto’s komen haar goede contactuele vaardigheden van pas en slaagt ze erin foto’s te maken die mensen typeren. Ook heeft ze er oog voor hoe zij mensen op hun voordeligst kan fotograferen. Verder is Marja een goede planner, ze houdt zich altijd aan deadlines. Ad hoc opdrachten pakt ze snel en adequaat op. Het is duidelijk te merken dat fotograferen haar passie is en dat ze heel veel plezier heeft in haar werk. Kortom: wij zijn blij met Marja en hopen nog lang met haar te kunnen samenwerken.


Bettina van de Kar
Redacteur Wisselwerking / NVN
Tijdschriftreportages
2 februari 2017



Perfect!

Marja heeft bij ons foto's gemaakt van medewerkers voor op de website. Perfect! Ze is een echte vakvrouw die de persoon goed in een beeld weet te vangen, en voelt ook goed aan wat voor een type foto aanspreekt en past bij de doelstelling. En ze kijkt niet op de klok totdat het resultaat naar haar zin is.


Jurgen Hell
Director & Head of YSC Netherlands
Portret
2 februari 2017



Bedankt Marja, voor de mooie foto’s. Ik kan je van harte aanbevelen!

Op vrijdag 17 april mochten we een walking-dinner verzorgen voor 130 gasten. Dit was ter gelegenheid van de opening van een nieuw bedrijfspand in Vaassen. Er werd live gekookt, dus het was een hele belevenis. Daarom wilden we graag dat een fotograaf dit kon vastleggen. Samen met de opdrachtgever hebben we contact gelegd met Marja Poldermans. Het was een 'dubbele' klus voor haar, omdat de opdrachtgever eigen wensen had en wij ook. Vooraf mochten we onze wensen doorgeven. En op de dag zelf slalomde ze heen en weer tussen de gasten en de buitenkeuken. Ze wist de aandacht goed te verdelen. Zeker voor food-fotografie moest ze snel shoots schieten die normaal toch wat meer tijd kosten. Want de gerechtjes moesten snel uitgeserveerd worden. Tussendoor mochten we even kijken op de camera hoe de foto's er uit zagen. Zo kon ze ook gelijk handelen naar onze wensen. Het zijn erg leuke foto's geworden, waarbij ook interactie tussen de bereiding van het gerechtje en de kok te zien is. Bedankt Marja, voor de mooie foto's. Ik kan je van harte aanbevelen.


Sanne de Vries
Eigenaar Maitre Deux Catering
Bedrijfsreportages
1 februari 2017



Op mijn gemak!

Ik vind Marja Poldermans een heel rustige en plezierige fotograaf. Ze heeft een natuurlijke, vanzelfsprekende manier van contact leggen, waardoor ik me tijdens het foto’s maken op mijn gemak voelde. Hierdoor zijn de foto’s erg mooi geworden!


Peter van Essen
Eigenaar Praktijk voor hypnotherapie "De Essentie"
Portretten
1 februari 2017



Top fotograaf!

Ik werk al langere tijd met Marja samen, bij zeer uiteenlopende klussen. Zakelijk vanuit ons reclamebureau voor productfotografie en sfeerbeelden, privé voor de fotografie van ons te koop staande huis en verschillende portret foto's. Wij doen regelmatig een beroep op haar talent en professionaliteit.


Mark Botter
Eigenaar Basis Reclame
Bedrijfsreportages, Portretten, Productfotografie
1 februari 2017



Het is vast een hele uitdaging geweest maar dat past jou wel

Afgelopen tijd heb ik je boek 'Geef mij zo'n kind!' gelezen en ik ben erg onder de indruk. Ik vond het hele bijzondere verhalen. Wat een veerkracht en liefde spreekt er uit. Ik heb mij nooit gerealiseerd wat een wissel een ziek kind trekt op het gezin en hoeveel bijkomende problemen er zijn. Ik ken eigenlijk geen mensen die met zo'n situatie te maken hebben dus het heeft mij zeker verrijkt. Ik kan en zal het anderen zeker aanraden en ben blij dat ik een klein steentje heb bij kunnen dragen aan de crowdfunding van dit boek. Nogmaals complimenten. Het is vast een hele uitdaging geweest maar dat past jou wel.


Marianne Scholing
Particulier
Geef mij zo'n kind!
1 februari 2017