Hallo wereld! Hier de fotograaf!

Hier een eerste berichtje van mij. Graag zou ik jullie elke week blij maken met een leuke blog. Helaas, helaas, dat idee kan direct de prullenbak in! Regelmaat is namelijk niet iets dat in mijn woordenboek voorkomt. Ik houd van afwisseling en het onverwachte. Inspiratie heb ik genoeg. Er zitten zoveel aspecten aan fotografie en aanverwante onderwerpen dat er altijd wat te vertellen valt. Met een beetje geluk zet ik dat meteen om in een blog. Vaker zal het er op neerkomen dat mijn inspiratiemomentje overschaduwd wordt door de praktische dingen van alledag. Er moet nu eenmaal brood op de plank! En daarvoor is het nodig dat ik ook allemaal andere dingen doe, zoals administratie bijhouden, website updaten, netwerkborrels aflopen, vakkennis op peil houden en meer van die dingen. Geen probleem, maar net iets minder leuk dan fotograferen en schrijven. Daar ligt tenslotte mijn passie!

Dus, verwacht niets maar laat je verrassen! Er kan zomaar ineens een link langskomen op Twitter, Facebook of LinkedIn en dan is mijn inspiratie omgezet in woorden. Denk eraan, dat valt niet mee voor een beelddenker. Ik volg de tips van internet: schrijf zoals je zou praten. Geen hoogstandjes, maar wel informatief en helder, met een beetje humor.

Volg de linkjes die komen gaan, lees mijn blog en neem meteen een kijkje op mijn website. Vind je het interessant, dan ben je vrij om te liken en te delen. Heb je vragen, mijn telefoonnummer staat altijd onderaan de blog.
Je mag ook suggesties doen over een onderwerp binnen de fotografie waar je meer over zou willen weten. Schrijf ik daar een stukje over. Op die manier weet ik ook wat er bij jullie leeft en waar behoefte aan is.

Tot gauw!
Logo-MPFotografie

7 thoughts on “Hallo wereld! Hier de fotograaf!

  1. Hoe herkenbaar!
    Gebrek aan regelmaat is ook bij mij het grootste struikelblok om níet te beginnen. En ook bij mij wordt eraan gewerkt om dit in de camp cool website te integreren. Haha we gaan tegelijk op. Ik ga je volgen hoor, eens per week, per maand of na drie dagen, maakt me niet uit!
    Groetjes Jane

    1. Mij werd aangeraden om meteen te laten weten dat je blog niet op regelmatige basis zal verschijnen. Iets met verwachtingsmanagement…bij deze, haha! groet, Marja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *