Boeken of magazines voor ondernemers

'Mijn passie is jouw verhaal in beeld brengen'

 

Heb je als ondernemer een uitgebreid verhaal te vertellen leg dit dan vast in een (foto-)boek of magazine. Doe dit naar aanleiding van gebeurtenissen zoals een jubileum, een afscheid, de lancering van een product of een bedrijfsovername. Werk je in een familiebedrijf dan is een boek een mooie manier om de geschiedenis van het bedrijf te bewaren voor het nageslacht.
Dit boek geef je weg aan medewerkers of klanten, als cadeau of relatiegeschenk. Je legt het op de koffietafel of deelt het met familieleden. Een magazine past in een kerstpakket of verstuur je naar je klanten.

 

Het boek of magazine wordt gevuld met interviews, foto’s, illustraties, materiaal uit de ‘oude doos’ en indien gewenst voorzien van het bedrijfslogo.
We bespreken de aanleiding, het doel, de vorm en wat er nodig is. Ik zorg, met jouw input, voor een projectplan en werk binnen de afgesproken tijd naar het eindresultaat toe.
Mooie projecten waar ik graag aan werk met als resultaat een specifiek boek voor een specifiek moment waar je als ondernemer trots op kunt zijn!

 

Heb je een bijzondere aanleiding om een (foto-)boek te laten maken? Houd er rekening mee dat het proces wat tijd in beslag neemt. Neem nu direct contact op.
Bel 06-50 65 18 29 of stuur een mail naar: info@marjapoldermansfotografie.nl

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze, lees dan dit artikel op mijn LinkedIn pagina.
Of kijk op de website van Blauwe Stokstaart wat ik als grafisch vormgever voor jou kan betekenen.

 

Fotoboek, Conceptuele fotografie, bedrijfsfotografie, conceptfotografie
fotoboek, reportagefotografie

 

  • Inventarisatie wensen
  • Duidelijke planning
  • Heldere communicatie
  • Prachtig resultaat

 

Gelderse Gezichten

'Verhalen in beeld'

 

In 2018 en 2019 heb ik, samen met drie collega-fotografen meegewerkt aan het fotoboek Gelderse Gezichten voor CDA Gelderland.

 

Voor dit fotoboek heb ik in diverse gemeenten in Gelderland een dag lang een inwoner gevolgd bij verschillende activiteiten uit zijn of haar leven. Hierdoor ontstond gedurende de dag een vertrouwde sfeer waardoor diepgang ontstaat en de fotografie het verhaal achter de persoon laat zien. Tekst en vormgeving zijn in dit geval verzorgd door het CDA Gelderland. Mijn voorkeur gaat er naar uit dit in eigen hand te houden om ervoor te zorgen dat fotografie, tekst en vormgeving perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. Mocht het nodig zijn dan werk ik samen met bekende en bekwame tekstschrijvers en vormgevers, die goed begrijpen welk resultaat ik nastreef.

 

Heb je een bijzondere aanleiding om een fotoboek te laten maken? Houd er rekening mee dat het proces wat tijd in beslag neemt. Neem nu direct contact op.
Bel 06-50 65 18 29 of stuur een mail naar: info@marjapoldermansfotografie.nl

 

fotoboek, reportagefotografie, tijdschriftfotografie, fotografie
fotoboek, reportagefotografie, tijdschriftfotografie, fotografie