Meer over Marja

Voor een positief beeld

De kracht van goed beeldmateriaal zit ‘m in het gevoel dat je erbij krijgt. Een goede foto drukt emotie uit. Daar ben ik met mijn camera naar op zoek: het gevoel van de mensen, de sfeer van het moment en de kracht en schoonheid van producten. Dat wil ik vastleggen.

 

Ik werk met name voor het MKB, zzp-ers, stichtingen, verenigingen en tijdschriften en een enkele keer voor particulieren. Of het nu om de mensen gaat waar je mee werkt, het ambacht dat je uitvoert of de producten die je levert, het bedrijfspand of het wagenpark. Voor online en offline communicatie. Ik breng het allemaal voor je in beeld.
En heb je nog een kale muur in je bedrijfspand, kijk dan eens bij wanddecoraties in de Shop. Hier zie je iets van mijn vrije werk. Dit is op maat verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen. Ik adviseer je hier graag bij.

 

Terugkomend op mijn opdrachtgevers: na het eerste gesprek moet je wel een klik voelen. Het gevoel hebben dat de fotograaf begrijpt wat jij wilt. Uiteindelijk bepaalt de klant wat een goede foto is. In meedenken met mijn klanten zitten mijn uitdaging en plezier: wat is je core business, wat is je doelgroep, welke boodschap wil je overbrengen, via welk medium? Vervolgens vertaal ik dat naar positieve beelden. Om dat te bereiken breng ik mijn creativiteit, vakkennis en organisatietalent in. Om tot een goed resultaat te komen neem ik de regie bij de uitvoering. Tevreden ben ik pas als datgene wat de klant voor ogen heeft ook daadwerkelijk in de foto’s tot uitdrukking komt.

 

In mijn werk ga ik graag met mensen om, of het nu mijn opdrachtgever is, of degene die op de foto moet. Ik stel mensen snel op hun gemak en zorg voor een ontspannen sfeer. Mijn klanten geven aan dat ze het prettig vinden dat ik mijn afspraken na kom en me goed voorbereid. Ik werk snel en lever de foto’s als het kan de volgende dag af, maar uiterlijk binnen een week.

 

Het allerleukste aan mijn werk is dat ik bij anderen ‘in de keuken mag kijken’. Ik ontmoet veel mensen en leer daar van. Door altijd op locatie te werken moet ik veel improviseren. Dat vergt behoorlijk wat mensenkennis, flexibiliteit en creativiteit. Ik word simpelweg blij van mijn werk!

 

Wil je meer dan alleen foto's? Ik werk samen met een aantal communicatieprofessionals. Gezamenlijk kunnen we alle voorkomende communicatiediensten leveren.
Interesse? Bel me voor de mogelijkheden: 06-50 65 18 29.